fredag 19. juli 2013

Marit Miskov Larsen - sommer 2013

galleri KRATT oppsto som en idé hos meg, Marit. Jeg har atelier i annen etasje der galleriet nå er (kunstKRATT er min blogg der jeg har nettgalleri) og ønsker innimellom å vise det jeg driver med. Ganske naturlig er det da å be med seg flere ulike kunstnere. Og sommer'n er en ganske naturlig tid å arrangere utstilling på. I tillegg syns jeg det er veldig artig å åpne opp dørene i Villa Kultura, en bevaringsverdig bygning fra 1838, som tidligere har vært både prestebolig og sjøfartsmuseum.

Mine malerier fra de tre siste åra preger galleriets vegger i andre etasje. I tillegg er det flere mindre arbeider man kan se, og tekster på galleriets tekstvegg. 

kunstKRATT finner du min cv og flere arbeider.

Marit Blomdal - sommer 2013

Marit Blomdal er utdannet faglærer i forming, har studert tegning og underviser i design og håndverk i videregående skole. Hun har deltatt på mange utstillinger med sine arbeider i forskjellige teknikker. Blomdal har sansen for gjenbruk og for forfallets estetikk. Ting som har en historie, gjenoppstår i nye sammenhenger i hennes kunst. Fra sitt store materiallager fylt med rare ting, skaper hun blant annet nye, skulpturelle fat. Sju av disse kan man oppleve i galleriet. Med seg til galleri KRATT har hun også arbeider i teknikken cyanotypi, en gammel fotografiteknikk. 

Heidi Kjøde - sommer 2013

Heidi Kjøde viser sterkt engasjement for barn og mennesker i sine malerier. Dette kunne man blant annet se i hennes malerier av madonna og barnet, som hun stilte ut på Hubro litteraturhus i 2012. I galleri KRATT viser hun to portretter og flere aktstudier. Hun har deltatt på en rekke utstillinger, og er medlem av NFUK - Norsk forening for uavhengige kunstnere og OMK - Oslo malerklubb. På deres nettsider kan du se flere av hennes arbeider, og hennes kontaktinformasjon.